Σύμβουλος SEO

Λύνουμε προβλήματα στο site σας και το προστατεύουμε από Google penalties

εκπαιδευση seo

Θόδωρος Πολιτίδης, SEO Consultant

Προγραμματίστε μία συνεδρία online (συμβουλών για το SEO) διάρκειας μίας ώρας με τον κο Πολιτίδη.

Προσφορά

 

 

Τι περιλαμβάνει η ατομική εκπαίδευση στο SEO;

 • Μία επαγγελματική αξιολόγηση του live ή υπό κατασκευή website σας, της στρατηγικής social media, της γενικότερης online παρουσίας της επιχείρισης, καθώς και μια ανάλυση των δυνατών και αδύνατων σημείων (SWOT Analysis) με προτάσεις βελτίωσης.
 • Τις προτεινόμενες ως πιο αποτελεσματικές SEO μεθόδους προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες της επιχείρισης.
 • Γρήγορες και εύκολες στην εφαρμογή λύσεις για αντιμετώπιση του ανταγωνισμού.
 • Εξειδικευμένες προτάσεις για βελτίωση των θέσεων στις μηχανές αναζήτησης, αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και του conversion rate.
 • Γενικότερα απαντήσεις σε κάθε SEO απορία καθώς και λύσεις σε τεχνικά προβλήματα που επηρεάζουν το SEO.

Σε ποιους απευθύνεται η ατομική εκπαίδευση στο SEO;

συμβουλες seo

Σε websites που επιθυμούν να προσελκύσουν το μέγιστο αριθμό επισκεπτών στο μικρότερο δυνατό χρόνο, με το χαμηλότερο κόστος και με διάρκεια στο χρόνο. Σε κάθε είδους επαγγελματίες, διαφημιστές, δημοσιογράφους, συγγραφείς, εκπαιδευτές, σύμβουλους επιχειρήσεων, online επιχειρηματίες κλπ που έχουν ή σχεδιάζουν να αποκτήσουν μία online παρουσία.

Δεν έχει καμία σημασία πόσα γνωρίζετε για την προώθηση ιστοσελίδων αρκεί να έχετε δίψα για περισσότερη γνώση. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσω την όποια λανθασμένη πληροφόρηση έχετε για το SEO.

Συνεχίστε να διαβάζετε για την εκπαίδευση αν ανήκετε στις παρακάτω ομάδες:

 • Δεν έχω ακόμη online παρουσία αλλά είμαι ειδικός στον τομέα μου. Κατέχω σημαντικές πληροφορίες, γνώσεις και εμπειρία που μπορώ να μοιραστώ με άλλους και ανυπομονώ να ξεκινήσω.
 • Έχω online παρουσία αλλά αυτή περιορίζεται σε λίγους ή καθόλου επισκέπτες. Η κατάσταση αυτή, δε μου επιτρέπει να προβάλλω τις γνώσεις/υπηρεσίες μου ή να πουλήσω τα προϊόντα μου.
 • Έχω κάποια online παρουσία αλλά εξαντλείται σε λίγες επισκέψεις και πωλήσεις. Θέλω να αυξήσω το μερίδιό μου στην αγορά, ενδεχομένως και να γίνω ένας σοβαρός παίκτης μελλοντικά.

Προσφορά

 

 

Σε ποιους δε θα συνιστούσα να συμμετάσχουν;

 • Σε ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στην πρώτη θέση της Google, παραβιάζοντας τους κανόνες της μηχανής. Το SEO δεν είναι μια σειρά από κόλπα με τα οποία ξεγελάμε τις μηχανές, αλλά πολύτιμο εργαλείο για την ανάδειξη μιας υγειούς επιχείρισης και απόκτησης της προστιθέμενης αξίας που μια τέτοια ανάδειξη μπορεί να προσφέρει. Εφόσον μπορείτε να ανεβάσετε το website σας με τη σωστή τακτική γιατί να επιλέξετε το λάθος δρόμο;
 • Σε ανθρώπους που περιμένουν από το σύμβουλο SEO να κάνει τα πάντα ώστε αυτοί να μην ασχοληθούν καθόλου με το website τους. Δε θέλουν να ξέρουν πως λειτουργεί η προώθηση ιστοσελίδων ούτε να εμπλακούν στη διαδικασία. Το να γνωρίζει κανείς τις απαντήσεις σε ερωτήματα όπως ΓΙΑΤΙ, ΠΟΤΕ και ΠΩΣ του δίνει δύναμη ώστε να ξέρει τι κάνει, πόση αξία έχει αυτό και τι να περιμένει από το SEO.

Σημαντικές λεπτομέρειες για την online εκπαίδευση SEO:

 • Μόλις προγραμματίσετε μία συνεδρία, θα λάβετε ένα λεπτομερές ερωτηματολόγιο σχετικά με την online παρουσία σας, τις τρέχουσες προσπάθειες στο SEO και τους στόχους σας. Θα πρέπει να το στείλετε συμπληρωμένο ώστε να έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για όλα τα ζητήματα που ενδεχομένως τεθούν κατά τη συνεδρία.
 • Σε περίπτωση που έχετε κάποιο website, blog, e-shop κλπ. θα το αξιολογήσω και θα προτείνω λύσεις που θα αυξήσουν τη σχετικότητα και την αξία του ως προς τον επαγγελματικό τομέα ή το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.
 • Λόγω του περιορισμένου χρόνου και της χρονικής προτεραιότητας βάσει της οποίας καταρτίζεται το πρόγραμμα, θα σας συμβούλευα να προγραμματίσετε εγκαίρως τη συνεδρία σας ώστε να μην έχετε μεγάλες αναμονές.

Σε τι στοχεύουμε μέσω των εκπαιδευτικών συνεδριών:

 • Η γνώση είναι δύναμη και καθένας είναι ειδικός στον τομέα του. Δουλεύοντας μαζί μου θα λάβετε όλες εκείνες τις πληροφορίες για να πετύχετε γρήγορα και εύκολα, χωρίς να ξοδέψετε άσκοπο χρόνο και πολλά χρήματα για να μάθετε αυτή την τέχνη από το μηδέν.
 • Η μία ώρα εκπαιδευτικής συνεδρίας στοχεύει στο να επιλέξετε τις καταλληλότερες ενέργειες για το website σας. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευση με κάποιο άλλο πρόγραμμα, η μία ώρα εκπαιδευτικής συνεδρίας θα σας βοηθήσει να καταλήξετε αν η παρεχόμενη εκπαίδευση σας ταιριάζει και μπορούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας.
 • Ορισμένοι webmasters δεν έχουν τη δυνατότητα στην παρούσα φάση να εγγραφούν σε ένα μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Κάνουν λοιπόν, αυτή τη μικρή επένδυση, ώστε να ωφεληθούν από αυτά που θα τους προσφέρω σήμερα μέσα από την εμπειρία μου στο SEO, και έχοντας πλέον δοκιμάσει την εκπαίδευση, σε δεύτερη φάση μόλις είναι έτοιμοι θα προχωρήσουν σε συνεργασία ή περισσότερη εκπαίδευση.
 • Πολλοί online επιχειρηματίες ξεκινούν από λάθος αφετηρία και καταλήγουν με ισχνά αποτελέσματα και κέρδη. Όλοι μας θέλουμε να έχουμε επιτυχία και να βγάζουμε χρήματα. Χωρίς πελάτες δεν υπάρχει επιχείριση. Μπορώ να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε το σκόπελο του SEO και να πετύχετε στην online επιχειρηματικότητα.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στην ατομική συνεδρία SEO:

Επιλέγοντας να συμμετάσχω στην εκπαιδευτική SEO συνεδρία, έχω πλήρως κατανοήσει τα παρακάτω:

 • Θα λάβω ένα λεπτομερές ερωτηματολόγιο το οποίο θα συμπληρώσω και θα αποστείλω μία εβδομάδα πριν την έναρξη της συνεδρίας στον κο Πολιτίδη για να αξιολογήσει την online παρουσία μου και τους στόχους μου. Μόλις το στείλω, θα λάβω οδηγίες για τον προγραμματισμό της συνεδρίας και την απαραίτητη προετοιμασία της.
 • Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας θα μου αναπτυχθεί και επεξηγηθεί η αξιολόγηση του website, blog, δραστηριότητας στα social media, και θα γίνουν προτάσεις για βελτίωση της SEO στρατηγικής μου. Καταλαβαίνω ότι στη διάρκεια της συνεδρίας θα πρέπει να έχω τουλάχιστον ένα σημειωματάριο για να κρατήσω τα σημαντικότερα μέρη της εκπαίδευσης καθώς αυτά δεν πρόκειται να επαναληφθούν είτε δια ζώσης είτε με ηλεκτρονικό τρόπο.
 • Το κόστος της online συνεδρίας δεν επιστρέφεται στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί, β) έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία της συνεδρίας αλλά ακυρωθεί με υπαιτιότητα του πελάτη, γ) επιστροφή χρημάτων νοείται μόνο στην περίπτωση που ακυρωθεί η συνεδρία με πρωτοβουλία του συμβούλου.
 • Μετά την αποστολή των χρημάτων θα μου ζητηθούν τα φορολογικά μου στοιχεία για την έκδοση τιμολογίου.

Προσφορά

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιανουαρίου 2016