Πώληση domain / website

Αξιοποιείστε τα παλιά domain σας πουλώντας τα σε πολύ ικανοποιητικές τιμές

Έχετε κάποιο δυνατό domain name που θέλετε να πουλήσετε;

πωληση domain

Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα από ένα ενεργό domain που για διάφορους λόγους δε σας εξυπηρετεί πλέον π.χ. έλλειψη χρόνου, δαπανηρή συντήρηση και φιλοξενία, κλπ.

Οι τιμές των domains έχουν πέσει αρκετά με την κρίση, όμως αν πρόκειται για ένα δυνατό domain με ποιοτικά χαρακτηριστικά ή ακόμη και θέσεις στην 1η σελίδα που έχουν προκύψει από σωστό SEO, είναι σίγουρο ότι κάποιος αγοραστής domain θα ενδιαφερθεί και θα πιάσει αξιόλογη τιμή.

Προσφορά

 

 

Έχετε κάποιο παλιό ή άχρηστο για εσάς domain που έχει μόνο έξοδα;

Είτε πρόκειται για ένα παλιό website που έχει έξοδα hosting, είτε για ένα απλό domain name που έχει έξοδα ανανέωσης, μπορεί να υπάρξει κάποιος αγοραστής και εσείς να βγάλετε ικανοποιητικά χρήματα. Τα ανενεργά domains αγοράζονται σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα ενεργά domains, αλλά και το να κρατάτε ένα domain αρκετά χρόνια ενώ δε σας φέρνει έσοδα, είναι μάταιο.

Ποια είναι τα βήματα για να πουλήσω το domain μου;

  • Στείλτε μας τις λεπτομέρειες του domain σας (αντικείμενο, ηλικία, όνομα, κατάληξη, traffic ή στατιστικά, και προαιρετικά τα keywords και τις θέσεις στη Google), καθώς και την επιθυμητή τιμή πώλησης.
  • Έμπειροι εκτιμητές θα αξιολογήσουν το domain σας με βάση κριτήρια της αγοράς.
  • Εφόσον κριθεί ότι είναι αξιόλογο και μπορεί να μπει προς πώληση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επόμενα βήματα.
Παρατηρήσεις:
  • Τα στοιχεία των πωλητών και αγοραστών παραμένουν εμπιστευτικά, η αγοραπωλησία γίνεται με αξιόπιστο και διαφανή τρόπο και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα ή domains.
  • Η πώληση domain χρειάζεται υπομονή γιατί πρέπει να σταθμιστούν παράγοντες και να ληφθούν αποφάσεις. Εάν το domain είναι αξιόλογο, και οι οικονομικές απαιτήσεις λογικές, τότε η πώληση ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες.