Κατασκευή Ιστοσελίδων: Joomla, Wordpress

Κατασκευή Ιστοσελίδων σε Joomla, Wordpress για εταιρική παρουσία

 

Εισαγωγή στην Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αρχικά θέτουμε το εξής ερώτημα: κατασκευή νέας ιστοσελίδας ή ανακατασκευή της παλιάς; Τα δεδομένα κάθε έργου διαφέρουν αισθητά καθώς και ο χρόνος και κόστη. Μία νέα ιστοσελίδα χρειάζεται τουλάχιστον 3 εβδομάδες για την κατασκευή, εφόσον πρόκειται για μία απλή υλοποίηση, ενώ οι χρόνοι αυξάνονται κατά πολύ στην περίπτωση ανακατασκευής όταν πρέπει να 'γυρίσει' στη νέα υλοποίηση ένας μεγάλος όγκος σελίδων από το παλιό website. Το ίδιο ισχύει και για τα κόστη, παλιά sites με πολλές σελίδες χρειάζονται μεγαλύτερη δαπάνη σε σχέση με κατασκευές από την αρχή.

 

φθηνες ιστοσελιδες

Απαραίτητο ένα Business Plan

Είτε έχετε ένα φυσικό κατάστημα και θέλετε να κατασκευάσετε ένα ηλεκτρονικό, είτε θέλετε μία ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίας, θα πρέπει να υπολογίσετε μια σειρά παραγόντων πριν αναθέσετε την κατασκευή ιστοσελίδων. Καταρχήν απαιτείται ένα διακριτό πλάνο με την οπτική της επιχείρισης, δηλαδή ένα business plan.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν κατά την κατασκευή

Αφού απαντηθούν τα ανωτέρω, μπορούμε να προχωρήσουμε στα ενδότερα της υλοποίησης κινούμενοι εδώ πολύ προσεκτικά. Καλό είναι να έχουμε όλα τα δεδομένα έτοιμα πριν προχωρήσουμε στην ανάθεση για να αποφευχθούν καθυστερήσεις, αναπροσαρμογές για αβλεψίες στην αρχική σχεδίαση και επιπλέον κόστη. Εάν δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε κάποια ερώτηση, απευθυνόμαστε σε κάποιον έμπειρο κατασκευαστή. Για παράδειγμα ας προσπαθήσουμε να συλλέξουμε τα παρακάτω δεδομένα:

 

κατασκευη ιστοσελιδας

Απαραίτητη η διαφήμιση της ιστοσελίδας

Μόλις έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και έχουμε απαντήσει στα επιμέρους, καλό θα είναι να ασχοληθούμε με τη διαφήμιση της ιστοσελίδας. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι που προσφέρουν διακριτά αποτελέσματα και κόστος. Επιγραμματικά (θα βρείτε υλικό στις ανάλογες σελίδες) αναφέρομαι στη διαφήμιση μέσω Google Ads, την Προώθηση Ιστοσελίδων ή SEO, Facebook Marketing, Youtube Marketing, Twitter Marketing, Forum Marketing, Email Marketing, Banner Advertising κλπ.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε σε κάθε περίπτωση, είναι η κρισιμότητα του παράγοντα 'διαφήμιση'. Όση διαφήμιση και αν κάνετε δε θα είναι ποτέ αρκετή, με την έννοια ότι πάντα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, το μερίδιο αγοράς που δεν έχετε 'αγγίξει' με την τρέχουσα διαφήμιση που κάνετε, γι'αυτό επιλέξτε όσους περισσότερους τρόπους αντέχει η τσέπη σας και 'διαβάστε' τα αποτελέσματα που φέρνει η κάθε μέθοδος ώστε να κρατήσετε τις πιο κερδοφόρες.

 

Η σημασία του SEO

Ξεχωριστή θέση στις μεθόδους διαφήμισης, κατέχει το SEO ή προώθηση ιστοσελίδων που με απλά λόγια θα πω ότι είναι τα οργανικά (όχι Adwords) αποτελέσματα, μας ενδιαφέρουν μόνο η πρώτη σελίδα (πρώτα 10 αποτελέσματα, αλλά όσο ψηλότερη η θέση π.χ. πρώτες τρεις θέσεις, τόσο το καλύτερο), σε μηχανές αναζήτησης με σημαντική αναφορά που πρέπει να γίνει στη Google καθώς φέρνει τους περισσότερους επισκέπτες.

ξεχωριστή σημασία αυτής της μεθόδου που έχει λίγες εβδομάδες έως μερικούς μήνες ωρίμανσης έως ότου αποφέρει αποτελέσματα είναι ακριβώς.. αυτά τα αποτελέσματα. Έχει παρατηρηθεί ότι ο αριθμός των επισκέψεων από τη Google, είναι συντριπτικά μεγαλύτερος από τις υπόλοιπες μεθόδους όταν η ιστοσελίδα κατέχει ψηλές θέσεις και μάλιστα διευρύνεται ποιοτικά και ποσοτικά με την παραμονή της εκεί. Βασικό σημείο στην επιτυχία της μεθόδου SEO είναι η συνεργασία με έμπειρο επαγγελματία.

 

Πώς αποκτά κυρίαρχη θέση στην αγορά μία ιστοσελίδα με το SEO

Τα στάδια είναι τα εξής:

 

Κατασκευη Ιστοσελιδων

Case Studies Κατασκευής Ιστοσελίδων

Οι ιστοσελίδες πελατών που υλοποιήσαμε ήταν σε απλή γλώσσα HTML, Joomla, Wordpress, Drupal, CS-Cart κλπ. σε ελληνικά και πρόσθετες γλώσσες, συνήθως αγγλικά. Οι πρόσθετες εργασίες που αναλάβαμε ήταν έρευνα για λέξεις-κλειδιά και βελτίωση του κώδικα με προδιαγραφές SEO, καθώς και εξωτερικές εργασίες που τα ανέβασαν γρήγορα στην πρώτη σελίδα και ορισμένα από αυτά ακόμη και στην πρώτη θέση!

 

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας σε Wordpress

website: http://kofinas.gr/wooden
Η ιστοσελίδα της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ που ασχολείται με την κατασκευή προκατασκευασμένων ξύλινων σπιτιών, ανακατασκευάστηκε σε Wordpress στα ελληνικά και αγγλικά με προδιαγραφές SEO για την ελληνική Google. Ενσωματώθηκαν νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που απογείωσαν την ιστοσελίδα, όπως εικονικές περιηγήσεις, video παρουσιάσεις, ηλεκτρονικοί κατάλογοι κλπ.

Έγινε προσεκτική επιλογή των λέξεων-κλειδιών, ενσωμάτωσή τους στην ιστοσελίδα και εργασίες προώθησης που την έφεραν σε 2 μήνες στην πρώτη θέση με 9 keywords, συνολικά γύρω στα 30 στην πρώτη σελίδα!

κατασκευή ιστοσελίδας kofinaswoodenhouses.gr

 

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου σε Wordpress

website: http://amarandos.gr
Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Amarandos ανακατασκευάστηκε σε Wordpress με προδιαγραφές SEO για την ελληνική και αμερικανική Google. Ενσωματώθηκαν τέσσερις γλώσσες και online σύστημα κρατήσεων - πληρωμών.

Έγινε προσεκτική επιλογή των λέξεων-κλειδιών, ενσωμάτωσή τους στην ιστοσελίδα και εργασίες προώθησης που την έφεραν σε 2 μήνες στην πρώτη σελίδα στην ελληνική και αμερικανική Google με keywords σχετικά με διαμονή και ξενοδοχεία.

Βάσει της εμπειρίας μας στο χώρο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δεν υπάρχει keyword ή website που να μην μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο παίκτη στην αγορά!

κατασκευη ιστοσελίδας ξενοδοχειου amarandos.gr

 

Ζητήστε προσφορά για την κατασκευή μιας σύγχρονης ιστοσελίδας, κατάλληλης και για mobile devices

 

Τελευταία νέα για developers:

 

Πηγές πληροφόρησης:

 

Συμβουλές και τελευταία νέα