Βρες το Pagerank της Ιστοσελίδας σου

 

Check PageRank:

Powered by PageRank Checker.

 

Ενημέρωση

Διαβάστε το τελευταίο άρθρο για το Pagerank 'Όχι άλλο Pagerank, ευχαριστούμε

H κλίμακα Pagerank είναι αυτό που δείχνει η Google στο κοινό και δεν αντιπροσωπεύει πλέον σύγχρονες μετρήσεις.

Δε σημαίνει ότι είναι το πραγματικό Pagerank, που παραμένει ένα κρυμμένο μυστικό. Παλαιότερα, μια υψηλότερη κλίμακα Pagerank έδινε περισσότερη αξία στη σελίδα. Αυτή είναι η αιτία της εμπορευματοποίησης του Pagerank μέχρι πρόσφατα. Τρωκτικά που πλάσαραν τους ευατούς τους ότι ξέρουν SEO αλλά στην ουσία ήταν απατεώνες, εκμεταλλεύτηκαν το δείκτη PR (fake Pagerank) για να πουλήσουν links.

 

Αλλοιωμένο/Ψεύτικο - Fake Pagerank

Το Fake Pagerank γίνεται συνήθως με ανακατεύθυνση (301/302 redirection) όπου το Googlebot οδηγείται σε σελίδες με υψηλότερο Pagerank. Μια άλλη μέθοδος είναι μέσω cloaking, ενός μικρού script που φέρνει το ίδιο αποτέλεσμα.

Ένα domain με 'πλαστά' ή αλλοιωμένα χαρακτηριστικά είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη. Αυτός που το κάνει ή το έχει κληρονομήσει, κινδυνεύει με προσωρινή/μόνιμη τιμωρία από τη Google, ενώ τα links που αγοράζονται με ψεύτικο ή πλαστό PR δεν αξίζουν τίποτα σχεδόν, ή χειρότερα, ο πωλητής του domain που μόλις αγοράσατε σας εξαπάτησε.

Μπορείτε και μόνοι σας να εξακριβώσετε το Fake Pagerank εισάγοντας στη Google το εξής: info:yourdomain.com

Αν το αποτέλεσμα που θα βγει είναι άλλη σελίδα ή άλλο domain, ή δεν υπάρχουν αποτελέσματα ενώ έχει ψηλό PR, τότε οι υποψίες σας έχουν επιβεβαιωθεί.

Το PR ανανεωνόταν περίπου κάθε 3 μήνες. Η τελευταία ενημέρωση, έγινε στις 6 Δεκεμβρίου 2013. Δεν αναμένεται πλέον νέα ενημέρωση.

Δείτε το video του Matt Cutts με διευκρινίσεις για το Pagerank.

 

Pagerank Updates:

 

Πηγές πληροφόρησης