Affiliate Marketing: 50% Προμήθεια στους Συνεργάτες

Γίνε συνεργάτης και κέρδισε προωθώντας τις υπηρεσίες μας

50% Προμήθεια στους Συνεργάτες

Αν είστε δυνατή προσωπικότητα και επιθυμείτε συνεργασία με εταιρεία που υποστηρίζει τους συνεργάτες της, συνεχίστε να διαβάζετε.

Αναζητούμε συνεργάτες (affiliates) που θα διαδώσουν τις υπηρεσίες μας και θα μας συστήσουν υποψήφιους πελάτες. Το κέρδος για τους Affiliates είναι μια αξιοσέβαστη προμήθεια που πληρώνεται στο τέλος κάθε μήνα. Για την προώθηση των υπηρεσιών μας έχουμε να σας προτείνουμε μια σειρά τρόπων που θα βρείτε στη συνέχεια. Είστε, επίσης, ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε κάθε πρόσφορο μέσο για Αffiliate Μarketing με τον όρο ότι δε θα ενοχλήσετε τους παραλήπτες του μηνύματός σας. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας. Υπάρχει μία λίστα ενεργειών που θα πρέπει να αποφεύγετε αν δε θέλετε τη διακοπή της συνεργασίας.

Affiliates

Εγγραφείτε στο σύστημα για να αποκτήσετε τον αποκλειστικό κωδικό ιχνηλάτησης (Αffiliate ID) και προωθείστε αυτό το ID με κάθε πρόσφορο μέσο.


Γίνε Affiliate τώρα

Εγγραφή

Ενδεικτικά μέσα προώθησης:

 • Text Links: Ανεβάστε το Affiliate Link που θα σας δώσει το σύστημα σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα σας.
 • Banner Affiliates: Εγκαταστήστε τα Banners μας στην ιστοσελίδα ή στο blog σας ώστε να καταγράφονται οι επισκέπτες που μας στέλνετε.
 • Facebook posts: Κοινοποιήστε στους φίλους σας κάνοντας ένα post με το Affiliate Link.
 • Tweets: Δημοσιεύστε ένα tweet εισάγοντας το Affiliate Link.
 • Emails: Εισάγετε το Affiliate Link σε ένα μήνυμα και στείλτε το στον κύκλο σας. Προσοχή, για αποστολή σε αγνώστους χρειάζεται πρώτα η συγκατάθεσή τους. Θα μπορούσατε να την έχετε εάν μαζεύετε emails των επισκεπτών από φόρμα εγγραφής στο blog/ιστοσελίδα σας.
 • Τηλέφωνο: Πάρτε ένα τηλέφωνο τους γνωστούς σας και δώστε τα στοιχεία επικοινωνίας μας. Ενημερώστε τους ότι πρέπει να πουν ότι έρχονται από εσάς ή στείλτε μας ένα email ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι δική σας σύσταση.
 • Skype: Στείλτε το Affiliate Link σε ένα γνωστό σας μέσα από το Skype

Μόλις κάποιος γνωστός σας κάνει την πρώτη πληρωμή, θα πιστωθεί αμέσως η προμήθεια στο λογαριασμό που μας έχετε δώσει.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την Προώθηση Ιστοσελίδων, αφήστε μήνυμα μέσα στο σύστημα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Πληρωμές

Paypal / Τραπεζική κατάθεση

Μεταπωλητές

Οι υπηρεσίες μας είναι από τις καλύτερες στην ελληνική και ξένη αγορά. Έχετε ένα πολύ δυνατό προϊόν να μεταπωλήσετε που ανήκει στο brand Projectweb. Η διερεύνηση της συνεργασίας για αποδοχή μεταπωλητών γίνεται υπό αυστηρές προϋποθέσεις. Ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να παρουσιάσει επαρκώς και να αποδείξει, το μεγάλο όφελος που θα προκύψει για εμάς από αυτή τη συνεργασία. Κατά τους πρώτους 2 μήνες, οι επιδόσεις των μεταπωλητών είναι σε δοκιμασία για το αν ανταποκρίνονται επαρκώς στις υψηλές απαιτήσεις μας και κατόπιν συνάπτουμε συνεργασία αορίστου χρόνου.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μεταπωλητές ΔΕΝ πρέπει να εγγράφονται στο σύστημα ως Affiliates, αλλά να επικοινωνούν απευθείας μαζί μας.

Εργαλεία Affiliates - Networks
Όροι χρήσης του προγράμματος affiliates

Με την εγγραφή σας στο σύστημα, αποκτάτε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου (Affiliate Control Panel). Εκεί υπάρχει διαθέσιμη ποικιλία διαφημιστικού υλικού για να το προωθήσετε με τους τρόπους που αναφέραμε νωρίτερα.

 1. Συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορεί να έχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επιθυμεί να διαφημίσει τις υπηρεσίες της Projectweb.
 2. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ιστοσελίδων με πορνογραφικό υλικό, λογισμικό πειρατικού περιεχομένου, παράνομο κατέβασμα μουσικών κομματιών κ.ά. έκνομων δραστηριοτήτων. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόπτουμε τη συνεργασία με πρόσωπα που έχουν τέτοια δραστηριότητα και να μην πληρώνουμε τα κέρδη τους.
 3. Η διαφήμιση μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τρόπο κρίνει σκόπιμο ο συνεργάτης. Δίνονται παραδείγματα διαφήμισης όπως banners, text links κλπ. Το υλικό για διαφήμιση είναι διαθέσιμο μέσα στον πίνακα ελέγχου.
 4. Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση με popup παράθυρα ή μέσω παραπλανητικών συνδέσμων. Επίσης δεν επιτρέπεται η διαφήμιση μέσω spamming, posting σε forums ή άλλο μέσο χωρίς την έγκριση ή συγκατάθεση των παραληπτών.
 5. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε λογαριασμό του πελάτη που θα πρέπει να μας υποδείξει όταν θα ζητήσει την εξόφληση του ποσού από το Affiliate Control Panel. Επιλογές πληρωμής είναι: τραπεζική κατάθεση, κατάθεση σε Paypal, επιταγή. Τα κέρδη του συνεργάτη αν δεν εξαργυρωθούν κατά τον τρέχοντα μήνα μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο. Οι πληρωμές γίνονται μία φορά το μήνα.
 6. Ο συνεργάτης υποχρεούται στην έκδοση απόδειξης ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Για ιδιώτες συνεργάτες η εταιρία μας εκδίδει απόδειξη δαπάνης στα στοιχεία του πελάτη.
 7. Όλοι οι συνεργάτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να ζητήσουν τη διακοπή του λογαριασμού τους. Εφόσον υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο στον λογαριασμό του συνεργάτη αυτό πιστώνεται αμέσως.
 8. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης και να ενημερώνει τους συνεργάτες της από το σύστημα ανακοινώσεων που διαθέτει.